Foto-experiment

'Laat je raken'

Wat gebeurt er als je mensen voor en na meditatie op de foto zet?

Samen met tien kandidaten ging ik middels meditatie terug naar hun kindertijd. Bekijk hier de resultaten van het experiment, of volg mij op Instagram voor het complete verhaal!

1. Mama

Voor

Na

[…] Ik merke al snel dat het mijn moeder raakte om zichzelf als kind te visualiseren. Tijdens de meditatie zag ik bij haar golven van emotie opkomen, die ze weglachte op het moment dat …

2. Laura

Voor

Na

[…] Tijdens de meditatie kan ik niet veel aan Laura aflezen. Ze ligt doodstil en lijkt zich over te geven aan wat er gebeurt. Na de meditatie doe ik enkele aanrakingen bij haar voeten en haar schouders. Wanneer ik haar hoofd …

3. Laura

Voor

Na

[…] De meditatie gaat er onder andere over dat we meer mogen ‘spelen’ – wat vaak wordt tegengehouden door perfectionisme en angst voor afwijzing. Laura geeft aan dat op dit punt de meditatie haar wel raakte. Ze geeft aan …

4. Jonne

© To be told. / Anne Harteman / www.weallhavestories.nl

Voor

Copyright To be told. / Anne Harteman / www.weallhavestories.nl

Na

[…] Ze vertelt dat het toelaten van emoties een groot thema voor is. Ze wilt het graag, maar het lukt niet. Meteen daarna straft ze zichzelf voor het feit dat het ook nu niet lukt. “Weet iets waarin je de lat hoog legt voor jezelf”, zeg ik tegen haar …

5. Marjolein

Voor

Copyright To be told. / Anne Harteman / www.weallhavestories.nl

Na

[…] Ze vertelt dat het toelaten van emoties een groot thema voor is. Ze wilt het graag, maar het lukt niet. Meteen daarna straft ze zichzelf voor het feit dat het ook nu niet lukt. “Weet iets waarin je de lat hoog legt voor jezelf”, zeg ik tegen haar …

To be continued ...

Contact.

  • (0)6 11 18 51 13
  • contact@weallhavestories.nl
  • Utrecht
Sluit Menu