Het belang van bloggen

Het belang van bloggen

Bloggen is op vele manieren waardevol voor je bedrijf. In deze blog vertel ik meer wat bloggen kan betekenen voor jouw bedrijf!

Bloggen ter verbetering SEO

Tegenwoordig is er veel vraag naar het schrijven van blogs. Dit is allereerst een goed idee om de SEO (zoekmachine optimalisatie) voor jouw bedrijf te verbeteren. Bij deze manier van bloggen kijk je naar welke zoektermen de consument vaak gebruikt in Google, die betrekking hebben op jouw product/dienst, en zorg je door hierover te schrijven de consument organisch op jouw website terecht komt als hij hier iets over opzoekt. Zo is bloggen een ideaal middel om consumenten naar jouw website te trekken.

Bloggen t.b.v. klantenrelatie

Maar bloggen kan ook worden ingezet om jouw bestaande klanten meer te vertellen over wat er allemaal gaande is binnen jouw bedrijf. Zo houd je je klant betrokken en een goede relatie met hem opbouwen.

Bloggen t.b.v. branding

Daarnaast straalt bloggen autoriteit en expertise uit. Als je regelmatig iets vertelt of uitlegt over datgeen wat je aanbiedt en waarom het relevant is, geef je je (toekomstige) klanten het gevoel dat je precies weet waar je het over hebt. Dit wekt vertrouwen bij de consument, waardoor hij eerder (weer) voor jou zal kiezen.


Bloggen straalt expertise uit, wat vertrouwen opwekt bij de consument


Wil jij jouw verhaal versterken door middel van blogs, maar heb je er zelf geen tijd voor? Neem dan even contact met mij op en dan kijk ik graag met je mee hoe we jouw verhaal kunnen vertellen!

Geef een reactie

Sluit Menu