"Strive not to be a success, but rather to be of value"

– Albert Einstein

Anne Harteman_tobetold_contentmarketeer_utrecht

Als kind was ik al gek op verhalen. Toen ik nog niet kon lezen, koos ik – tot ergernis van mijn ouders – altijd het langste verhaal om voor te lezen. Op de middelbare school ontdekte ik mijn passie en talent voor taal. Ik was in mijn element als ik mocht schrijven en ik was de enige die met plezier alle boeken op de leeslijst las.

Ik koos er uiteindelijk voor om te gaan studeren aan de Hoge Hotelschool Maastricht, omdat ik daar de optie had om verschillende vreemde talen te volgen. Op de hotelschool leerde ik commercieel te denken en mijn ambitie groeide om een glorieuze internationale carrière op te bouwen. 

Maar dat liep anders. Mijn kijk op het leven en de invulling hiervan veranderde volledig toen mijn vader een ongeluk kreeg. De diagnose: een hoge dwarslaesie. Mijn vader werd van de één op andere dag veroordeeld tot een rolstoel. Ik leerde in deze periode dat ik niet op zoek was naar succes, maar vooral naar een waardevolle invulling van mijn leven.

Deze waardevolle invulling heb ik nu gevonden door elke dag sociale ondernemers te helpen bij het vertalen van hun verhaal in passende content. 

  • (0)6 11 18 51 13
  • contact@weallhavestories.nl
  • Utrecht
Sluit Menu