Social media uitbesteden: waarom zou je?

Social media uitbesteden: waarom zou je?

Vind je het als ondernemer lastig om jouw social media kanalen te onderhouden? Dan is het uitbesteden van social media wellicht iets voor jou! Lees meer in deze blog over wat het uitbesteden van social media markting voor jou kan betekenen.

social media uitbesteden geeft consistente branding

Social media marketing versterkt je branding. Het geeft jouw bedrijf of merk een gezicht. De kracht van social media zit vooral in het visuele aspect: foto’s en video’s versterken de tekstuele boodschap.  Uit onderzoek blijkt dat 93% van de online consumenten tegenwoordig social media checken voordat zij hun aankoop doen. Waarom? Men wil graag een gevoel willen krijgen bij een bedrijf. En daar ligt dus een kans voor jou als ondernemer! Wat wil jij uitstralen op jouw social media kanalen? Welk gevoel of welke emotie wil je overbrengen? Kortom, wat wil je vertellen?


93% van de online consumenten checkt eerst social media voordat ze een aankoop doen – Printsome Insights


Social media uitbesteden geeft rust

Echter voelt voor veel bedrijven het onderhouden van hun social media als een “marketing-moetje”. Vooral kleine of startende ondernemingen hebben vaak niet de middelen om iemand specifiek hiervoor in dienst te nemen. Dit maakt het vervolgens lastig om consistent creatieve en relevante content te posten. Door je social media uit te besteden, hoef je je hier niet langer zorgen over te maken. Op die manier houd je je handen vrij om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Overweeg jij je social media uit te besteden en zoek je hulp daarin? Kijk dan even hier!

Geef een reactie

Sluit Menu